Infektuar: 40117
Shëruar: 25586
Vdekur: 1026
Auto Mita prezanton ofertën për goma të dimrit – montim e garazhim FALAS

Auto Mita prezanton ofertën për goma të dimrit – montim e garazhim FALAS

Ekonomia November 19, 2020 - 10:35

Stina e dimrit veçse po vjen, por 15 nëntori, data nga e cila është ligjërisht e obligueshme t’i keni pajisjet dimërore në veturën tuaj, faktikisht ka ardhur.

Duke marrë parasysh këtë dhe rëndësinë që gomat e dimrit e kanë për sigurinë në komunikacion, Auto Mita ka prezantuar ofertën me super çmimet për pajisje me goma të dimrit.

Në ofertën të cilën mund ta shihni më poshtë, përveç gomave përfshihet edhe montimi dhe garazhimi.

E garazhimi sigurisht është sikur në hotel me 5 yje!

Për më shumë info, kontaktoni Auto Mitën në: 045 500 584 ose 049 309 040

Ky është artikull i sponzorizuar.