Infektuar: 58988
Shëruar: 51518
Vdekur: 1479
1 milion anglezë konsumojnë Golden Eagle

1 milion anglezë konsumojnë Golden Eagle

Ekonomia December 03, 2020 - 11:01

Kosova po e dëshmon veten si vend i cili ka potencial të furnizoj tregjet globale me produktet e tyre.

Është kompania Frutex ajo e cila përveç rritjes së madhe në eksport, gjatë vitit 2020 ka arritur të shes mbi 1 milion Golden Eagle në shtetin Anglez dhe ky numër është në rritje çdo ditë e më shumë.

Vlen të theksohet se produkti Golden Eagle është prezent pothuajse në të gjitha shtetet evropiane dhe kërkesa ndaj këtij produkti është në rritje në këto shtete. Po ashtu, Golden Eagle është prezent edhe në shumë kontinente tjera si: Amerika, Afrika dhe Azia.

Kompania Frutex punon me kapacitete të plota dhe me punë intensive që të përmbush kërkesat e tregut vendor dhe global për produktin Golden Eagle.

Ky është artikull i sponsorizuar.