Infektuar: 73048
Shëruar: 61986
Vdekur: 1649
Shell Kosova Uron 13 vjetorin e Pavaresisë së Kosovës

Shell Kosova Uron 13 vjetorin e Pavaresisë së Kosovës

Ekonomia February 17, 2021 - 17:01

Kremtimi i 13-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës është një nder dhe kënaqesi e veçantë për vendin tonë.

Duke mos harruar të kaluarën tonë dhe sakrificën e bërë për arritjen e shtetformimit të Kosovës ndjehemi të obliguar të i falënderojmë të gjithë ata të cilët kontribuan për të begatuar dhe stabilizuar shtetin tonë

Ne gjithmonë do t’ju jemi mirënjohës heronjve dhe luftëtarëve të pavarësisë së Kosovës!

Gëzuar!

Ky është artikull i sponsorizuar.