Çmimi i derivateve nuk ndryshon as për 24 orët e ardhshme

Çmimi i derivateve nuk ndryshon as për 24 orët e ardhshme

Ekonomia September 13, 2022 - 09:39

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka publikuar sot çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi për 24 orët e ardhshme nuk ka ndryshuar nga dy ditët e kaluara, transmeton Zeri.info.

Çmimi i dizelit mbetet 1.69 për litër, kurse ai për benzinë 1.35 euro për litër.

Po ashtu edhe çmimi i gazit mbetet i njëjti me dy ditët e kaluara, me 76 centë për litër. /Zëri

Image