OVL-UÇK paralajmërojnë protesta kundër Speciales!

OVL-UÇK paralajmërojnë protesta kundër Speciales!

Kronika janar 15, 2019 - 20:38
Lexo tjera detaje

Organizata e Veteranëve të Luftës së UCK-së po vazhdon kundërshtimin e tyre ndaj Gjykatës Speciale.

Sipas OVL-UCK-së ashtu siç kanë dështuar tjerat Gjykata do të dështojë edhe Gjykata Speciale ngase lufta e UÇK-së ka qenë e pastër dhe e drejtë.

Kreu i OVL-UÇK-së Hysni Gucati, për “Zëri.Info”, ka deklaruar se nëse ju imponohet do të shqyrtojnë mundësinë për dalje në protesta edhe pse këto të fundit thotë se nuk i preferon aspak.

“Nuk përjashtohet mundësia që të bëjmë protesta, por jemi duke e përcjellë situatën dhe në ditët e ardhshme do të merret një vendim ku është edhe kryesia që e merr këtë vendim . Unë kështu kam thënë edhe e them prapë ka mundësi që ditët në vijim të dalim në rrugë edhe pse daljen në rrugë nuk e preferoj por nëse nau imponohet atëherë do të dalim”, deklaroi Gucati për “Zërin”.