Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
Dy familjet ia falin gjakun familjes Islami, pas humbjes së vajzës në aksident në Podujevë

Dy familjet ia falin gjakun familjes Islami, pas humbjes së vajzës në aksident në Podujevë

Kronika December 10, 2019 - 16:48
Detajet

Një femër, e cila u godit nga një veturë  një javë më parë  në fshatin Dobërdol, ka ndërruar jetë më 9.12.2019.

XH.A është varrosur të martën.

Ndërsa sot gjatë ditës, familja Aliu nga Bradashi i Podujevës dhe Familja Gashi nga Dobërdoli i  falën gjakun familjes Islami nga fshati Metehi, pas ceremonisë së varrimit.

Të dy familjet i shtrinë dorën familjes Islami duke ia fal gjakun në emër të Allahut, farefisit e të gjithë të pranishmëve.

Image