Infektuar: 15142
Shëruar: 12674
Vdekur: 615
Ngrihen aktakuza kundër 23 personave

Ngrihen aktakuza kundër 23 personave

Kronika August 05, 2020 - 12:40

Gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 18 aktakuza kundër 23 personave, raporton “Zeri.info”.

Në një njoftim të prokurorit të Shtetit thuhet se me urdhër të prokurorit të Shtetit janë ndaluar njëmbëdhjetë 11 persona të dyshuar, janë paraqitur tri kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit kundër pesë personave të dyshuar dhe një kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak, edhe kjo kundër një personi të dyshuar.

Image