Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Miqtë dhe familjarët tregojnë histori të bukura për Arzanën në mbledhjen përkujtimore

Miqtë dhe familjarët tregojnë histori të bukura për Arzanën në mbledhjen përkujtimore

Kultura November 15, 2019 - 13:15
Detajet

Mbledhje përkujtimore për regjisoren Arzana Kraja.

Komuniteti artistik organizon një mbledhje përkujtimore për regjisoren Arzana Kraja, e cila ka vdekur të mërkurën në mëngjes.

Kraja ka vdekur në moshën 38 vjeçare ndërsa është varrosur dje në varrezat e Prishtinës.