Infektuar: 102742
Shëruar: 89141
Vdekur: 2105
RAVE dhe Win Music Freedom sjellin krijuesin e labelit Selektive Vladislav Rashkov nga Bulgaria

RAVE dhe Win Music Freedom sjellin krijuesin e labelit Selektive Vladislav Rashkov nga Bulgaria

Kultura February 24, 2021 - 17:13

RAVE Live Stream është transmetimi javor, i mundësuar nga Win Music Freedom ku shfaqin DJ-të më të mirë direkt nga Artiste lokal dhe ate me famë botërore.

DJ i parë Bullgar, i cili luajti në klubin legjendar Turnmills në Londër" Lindur në Shtator 1982, Vladislav Rashkov (aka Gnubass) filloi karrierën e tij në 1999.

Në fillim zhanert që ai performonte ishte Funky & Tribal Techno, por tani ai preferon fuqishëm Electro & Minimal, Funky & Tech House. Ai performoi me artistë si Tiesto, Sven Vath, Umek, Freemasons, David Vendetta, Jamie Lewis, Kevin Yost, Christian Smith, Serge Devant, Inigo Kennedy, Luke Slater, Ade Fenton, DJ Boss, Sandy Rivera, Simon Digby, Tony Thomas, Nic Fanciulli, Jerome Isma-Ae, Redhead, dhe më shumë.

Paraqitjet e tij ndërkombëtare përfshijnë koncerte UK, Serbia, Spanja, Greqia, Rumania, Sllovenia, Kosova, Maqedonia etj. Ai luajti dy herë në skenat e festivalit më të njohur të muzikës në Evropë - EXIT FestivalAi u bë mjaft popullor në Bullgari pas ngrohjes së tij të vendosur për Tiesto para 7000 njerëzve gjatë koncertit të tij në Sofje në Shtator 2008.Në fillim të vitit 2011 Vladislav Rashkov filloi shfaqjen e tij në radiostacionin më të mirë elektronik në Evropën Lindore - Alpha Radio.

Në 2012 Vladislav Rashkov krijoi labelin e tij të regjistrimit, të quajtur Selektive. Në të kaluarën ai ishte pjesë e ndërmarrjes promovuese më të mirë në Bullgari, e quajtur Sofia Music Enterprises.

Në 2007 dhe 2008 ai ishte duke marrë pjesë në organizimin e koncerteve të mëdha në Sofje me artistë si Tiesto, Kylie Minogue, Madonna dhe shumë më tepër.Vladislav Rashkov ka lidhje me shumicën e promovuesve kryesorë në Evropë. Lidhjet e tij nga e gjithë bota rezultuan me koncerte për kaq shumë artistë dhe grupe për herë të parë në Bullgari.Në setet e tij mund të dëgjoni Chill, Deep, Progresive, Vocal, Etnike, Minimal, Techno, House, etj.

Dj-ing deri më tani për më shumë se 13 vjet, Vladislav Rashkov është padyshim një artist, të cilin duhet ta dëgjoni të paktën një herë duke performuar e andaj Rave dhe Win Music Freedom Ks sjellin performancën e rradhës të Vladislav në shtëpit tuaja me një perfomancë drejtpërdrejt nga Bullgaria.

Atë mund ta ndiqni live në Facebook ne faqën tonë kryesore në facebook.