Sunset Ritual live session me Air Bajko

Sunset Ritual live session me Air Bajko

Kultura June 11, 2021 - 17:24

Rave Live Session është transmetimi javor, i mundësuar nga Win Music Freedom, ku shfaqim DJ-të më të mirë lokal dhe Internacional.

I vecanti dhe i mirënjohuri i Shqipërisë Air bajko vjen në SUNSET RITUALS LIVE SESSION për herë të parë. Air Bajko ka treguar vlerat e tij muzikore që nga viti 2012 në “ jetën e natës së Tiranës ’dhe në festivale në të gjithë vendin.

Ndërsa eksploronte stile të ndryshme dhe tradita muzikore, DJ Sets i Air Bajko është zhvilluar në një shkrirje të teknos hipnotike, duke përfshirë elementë të vokalit dhe instrumenteve live.

Atij i pëlqen të eksperimentojë me tinguj dhe zhanre. Kjo ´´teori´´ e ka shtyrë atë të krijojë sete Dj që ju çojnë gjatë një udhëtimi në tinguj me poli-ritme tropikale, bas të ngrohtë etj.

Këtë të diel Air Bajko ka përgaditu një dj set për të gjithë adhuruesit e muzikës së tij.

Bashkohuni me ne këtë të diel në 21:00, Live Session mund ta ndiqni në faqen zyrtare në facebook të Rave Travel, Win Music Freedom Ks dhe Radio Prishtina.