‘Devil’s breath’ film i shkurtë nga regjisori Arlind Islami

‘Devil’s breath’ film i shkurtë nga regjisori Arlind Islami

Kultura December 19, 2021 - 15:40

Regjisori kosovar, Arlind Islami, ka ardhur me një film të ri, të metrazhit të shkurtër.

Ai në kanalin Youtube hodhi këtë projekt, që e titulloi ‘Devil’s breath’, apo ‘Fryma e djallit’, shkruan Syri Kosova.

Pos regjisë, në film Arlindi bëri edhe skenarin.

Në ‘Devil’s breath’ aktrojnë Arben Bajgora, Donika Ahmeti, Durim Neziri, Arbesa Hysenaj, Valdet Idrizi dhe Erion Makolli.

Tematika e këtij filmi ka të bëj me Azizin, personazhi që përjeton hakmarrjen e frikshme të të ish të dashurës së tij.

Ja filmi: