Momenti kur toka e përpin 80-vjeçarin në Kinë

Momenti kur toka e përpin 80-vjeçarin në Kinë

Kuriozitete janar 12, 2019 - 08:52
Lexo tjera detaje

Një ngjarje e frikshme  ka ndodhur në Kinë.

Një burrë i moshuar papritmas u gëlltiti nga një gropë që u shfaq pa paralajmërim nën këmbët e tij.

Për fat të mirë, disa dëshmitarë e panë ngjarjen dhe shpejt u nxituan për t’i ofruar ndihmë plakut, duke e tërhequr lart me shumë siguri.