20 mrekullitë sekrete të Ballkanit, dy në Kosovë e tri në Shqipëri

20 mrekullitë sekrete të Ballkanit, dy në Kosovë e tri në Shqipëri

Kuriozitete maj 16, 2019 - 14:11
Lexoni detajet
Image

Liqeni Orlovacko, Bosnje

 

Natyra dhe dora e njeriut fsheh në gadishullin tonë bukuri përrallore, transmeton tch.

Shumë prej këtyre bukurive janë zbuluar, të tjera mbeten ende për t’u zbuluar e promovuar.

BalkanInsight ka bërë renditjen e 20 zonave piktoreskte të natyrës dhe dorës së njeriut, që duhet të vizitohen dhe në to 2 janë në Kosovë dhe 3 në Shqipëri .

Image

Gjiri i Gjipesë, Shqipëri

 

Image

Ujëvara e Sotirës, Shqipëri

Image

Lugina e Kelmendit, Shqipëri

Image

Shpella e Gadimes, Kosovë

Image

Ulpiana, Kosovë

Image

Klinje, Bosnje

Image

Sutjeska, Bosnje

Image

Mali Rodop, Bullgari

Image

Sinomorets, Bullgari

Image

Muzeu i Evolucionit, Kroaci

Image

Lastovo, Kroaci

Image

Godinje, Mal i Zi

Image

Ura Tara, Mali i Zi

Image

Perast, Mal i Zi

Image

Gura Portitei, Rumani

Image

Kështjella Poenari, Rumani

Image

Lopatari, Rumani (fenomen i zjarreve të përhershme)

Image

Lumi Gradac, Serbi

Image

Ovcarsko Kablarska