Infektuar: 1158
Shëruar: 876
Vdekur: 30
Data 9.10.2019 lexohet njëjtë nga dyja anët

Data 9.10.2019 lexohet njëjtë nga dyja anët

Kuriozitete October 09, 2019 - 17:07
detajet

Të rralla janë raste kur ju i lexoni fjalët, emrat apo numrat dhe keni një rezultat të njëjtë.

E veçanta e kësaj date është se pavarësisht si e lexojmë nga fillimi apo nga fundi do ta kemi rezultatin e njëjtë.

9.10.2019, (nëntë, dhjetë, dymijë e nëntëmbëdhjetë).