Lind foshnja me katër këmbë dhe tre krahë

Lind foshnja me katër këmbë dhe tre krahë

Kuriozitete January 16, 2020 - 09:11

Kjo foshnjë në Indi, ka lindur me katër këmbë dhe tre duar. Foshnja është binjake me një bebe mashkull që rezultoi të jetë plotësisht i shëndetshëm.

Bebet ishin nisur për të qenë binjakë të ngjitur por fatmirësisht njëri prej tyre ka dalë plotësisht i shëndetshëm.

Rasti i binjakëve të ngjitur përfundon me operacione të posaçme që shërbejnë për t’i ndarë ata dhe nuk janë të shpeshta rastet kur operacionet rezultojnë me sukses.

Në një rast të tillë e vetmja zgjidhje është eleminimi I gjymtyrëve të tepërta tek foshnja.