Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
A e dini pse logoja e markave në rroba qëndron gjithnjë në anën e majtë?

A e dini pse logoja e markave në rroba qëndron gjithnjë në anën e majtë?

Kuriozitete June 19, 2020 - 08:03

Logoja e një marke është diçka që i bën rrobat që ju vishni të njohshme dhe për fat të keq në kohët e sotme moderne është bërë një simbol i statusit.

Është interesante që logoja e markës është gjithmonë në anën e majtë të rrobave dhe përjashtime janë ato shënime të mëdha në të gjithë pjesën e veshjeve.

Ndërsa ekspertët e marketingut sqarojnë se në atë vend logoja e markës është më mbresëlënëse.

Studimet tregojnë se kur shtrëngojmë duart me dikë së pari shikojmë anën e tyre të majtë, pasi dora jonë e djathtë mbulon atë pjesë të djathtë të gjoksit.

Sipas një studimi të bërë nga "Nelsen Norman Group", u arrit në përfundimin se përdoruesit i mbajnë mend markat më shumë kur logot vendosen në të majtë sesa në të djathtë.