Si t’i mbajmë flokët bukur dhe me stil gjatë verës

Si t’i mbajmë flokët bukur dhe me stil gjatë verës

Lifestyle korrik 21, 2018 - 23:07
Lexo detajet

Ndryshe nga ne, për flokët stina e verës nuk është stina e saj e preferuar. Kjo me të drejtë pasi ato janë të ekspozuar shumë gjatë diellit dhe kanë më shumë mundësi që të digjen dhe të humbasin shkëlqimin e tyre.

Por kur floket nuk janë në ditët e tyre më të mira edhe ne nuk na pëlqen dhe nuk ndihemi mirë.

Kështu që duhet t’iu kushtojmë rëndësinë e duhur gjatë verës dhe një ndër gjërat që duhet të kemi parasysh janë aksesorët e flokëve, që shumica mund t’i konsiderojnë thjesht për t’i bërë të duken ato bukur dhe me stil.

Qëllimi i tyre nuk është vetëm kjo, pasi ato mund t’i ruajnë nga nxehtësia gjithashtu dhe për këtë e kam fjalën për shallet e vegjël që mund t'i përshtasësh.

Si me flokët topuz, të kapur bisht apo edhe lëshuar shalli do t’ju jap një pamje sharmante por edhe klas. /Intv

Shihni fotot për t’u inspiruar më shumë:

 

Image 
Image 
Image 
Image 
Image 
Image 
Image 
Image