Kjo është mënyra se si të ruani ngjyrën e rrobave

Kjo është mënyra se si të ruani ngjyrën e rrobave

Lifestyle shtator 10, 2018 - 16:06
Këtë erëz secili prej nesh e ka në shtëpi

Me kalimin e kohës, rrobat humbin bardhësinë dhe butësinë e tyre – thjesht humbin cilësinë e tyre.

Pas larjes së rrobave, edhe nëse janë të reja, ato ende duken shpesh herë çuditshëm, të çrregullta dhe të vjetëruara.

Por ne kemi një zgjidhje shumë të lehtë për këtë.

E gjitha që ju duhet është një lugë piper i zi i përzier me detergjentin që e përdorni zakonisht për larjen e rrobave tuaja, transmeton Klan Kosova.

Duket e çuditshme por kështu rrobat nuk do të humbasin as ngjyrën  e as cilësinë e tyre.

Në fakt, do të duken sikur sapo i keni blerë.

Megjithatë, duhet të keni parasysh se nëse i lani rrobat siç sugjerojmë, me pak piper të zi, ju duhet t’i lani me ujë të ftohtë.