Ju ecën gjithmonë ters? Mbani këto 2 gjëra në çantë!

Ju ecën gjithmonë ters? Mbani këto 2 gjëra në çantë!

Lifestyle shtator 20, 2018 - 20:06
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Për ju që besoni në disa supersticione, ja disa gjëra që duhet të mbani në çantën tuaj që t’iu ndjekë fati i mirë.

Sipas intv.al bëhet fjaë për: nusepashkën( në formë mbajëtese çelësi ose bizhu) dhe hudhrën.

1. Nusepashkë
Disa njerëz besojnë se nusepashkët sjellin  fat të mirë. Përveç se sjell fat, nusepashka supozohet të jetë sinonim i pasurisë dhe suksesit. Sipas intv.al  mendohet të jetë një ogur i mirë i fertilitetit të lartë.

2. Hudhra
Hudhra në çantë ju  mbron nga syri i keq. Në Greqinë e lashtë, nuset mbanin buqeta me erëza dhe hudhra në vend të luleve për të trembur e larguar shpirtrat e djallëzuar. Sugjerohet ta mbani një të tillë në çantën që përdorni në përditshmërinë tuaj. /Intv