Këto ushqime nuk duhen futur në frigorifer

Këto ushqime nuk duhen futur në frigorifer

Lifestyle shtator 21, 2018 - 08:50
Lexoni më shumë detaje

Në mënyrë që të përfitoni nga të gjitha ushqimet dhe të hani ushqim të shëndetshëm, është e rëndësishme të dini se si ta ngrini siç duhet, por cilat ushqime nuk duhet të futni në akull.

Edhe amviset më me përvojë nuk i njohin të gjitha rregullat e ngrirjes së ushqimit, dhe mbi të gjitha ato që ushqimet mund të vënë në akull, gjë që nuk është e këshillueshme për të ngrirë.

Pikërisht për këtë arsye Joan McKillan ka zgjidhur në emisionin Show Today për të folur në lidhje me këtë temë dhe më në fund për të gjetur se çfarë lloj ushqime nuk është i mirë për t’u futur në frigorifer.

Ajo ka zbuluar edhe cilat ushqime nuk duhet vendosur në frigorifer:

  • Qumështi
  • Ushqimi i fërguar
  • Jogurti
  • Ushqime me krem.