Pse s’duhet ta mbani telefonin në dhomë të gjumit?

Pse s’duhet ta mbani telefonin në dhomë të gjumit?

Lifestyle nëntor 24, 2018 - 16:03
Lexo detajet!

Thuajse për të gjithë telefoni është bërë pjesë e pandarë e jetës, që prej mëngjesit e deri në mbrëmje.

Mirëpo, preferohet që telefonin të mos e mbani në dhomën e gjumit për shkak të rreziqeve që sjell.

Disa nga rreziqet nëse jeni nga ata që mbani telefonin poshtë jastëkut janë; mund t’i vërë flakën jastëkut dhe ju pengon që të flini mirë.

Rrezet e telefonit dëmtojnë shëndetin tuaj dhe të atyre përreth.