Mos u lani me ujë të nxehtë në dimër, ja çfarë mund t’ju ndodhë

Mos u lani me ujë të nxehtë në dimër, ja çfarë mund t’ju ndodhë

Lifestyle nëntor 30, 2018 - 09:55
Lexo detajet!

Me siguri që larja me ujë të nxehtë në këto ditë të ftohta ju jep ndjesi të mirë.

Mirëpo, intensiteti i lartë i nxehtësisë prish barrierat mbrojtëse të lëkurës. Më mirë është që të laheni me ujë mesatarisht të nxehtë për kohë të shkurtë.

Lexo edhe Ky është ushtrimi që nuk iu lë të plakeni
Jetë nëntor 29, 2018

Pas dushit patjetër përdorni hidratuesin për tërë trupin që të ruhet barriera mbrojtëse ndaj baktereve dhe mikroorganizmave tjerë.

Kjo do të ju ndihmojë që të shmangni lëkurën e thatë në këto ditë si dhe të shtoni kujdesin e nevojshëm për kohët më të ftohta.