Infektuar: 1158
Shëruar: 876
Vdekur: 30
5 fantazitë seksuale mashkullore

5 fantazitë seksuale mashkullore

Lifestyle October 09, 2019 - 20:04
Detajet

1. Autoerotizmi. Edhe pse në jetë duken sikur duan të dominojnë në raport me femrat, në shtrat, përkundrazi, jo rrallë ata dëshirojnë të kundërtën. Dhe për të mos i shuar pasionin, mirë është që edhe ju të mos i refuzoni dhe bëjeni situatën pak më shumë eksituese. Me një veshjeve më sa zyrtaëe po aq edhe sensuale, prangosini dhe bëni një seancë autoerotizmi që me siguri do ta bejë të çmendet.

2. Seks pervers. Seksi në anën e ashtuquajtura “B” përgjithësisht për meshkujt shënon maksimumin e dominacionit të tyre. Fatmirësisht kjo është e pëlqyeshme edhe prej shumë femrave, madje disa prej tyre e preferojnë këtë dhe më shumë së seksin standard.

3. Lesbizmi. Të shikuarit e dy femrave të cilat bëjnë seks mes tyre është nga fantazitë më të pëlqyeshme të meshkujve. Në fakt maksimumi në këtë rast do të ishte një treshe e fortë, por përgjithësisht femrat nuk e pëlqejnë këtë, megjithatë qëndron gjithnjë dyshimi se një mashkull vërtet do të ishte në gjendje të kënaqte të dyja njëkohësisht?

4. Xhirimi i seksit. Është një fantazi tashmë e njohur kjo, por problemi është se a do të jenë të denjë se paku për një Eroticline Aëard.

5. Seks oral. Nuk ka mashkull në botë që nuk e fantazon se paku këtë, veçanërisht kur kjo bëhet në mënyrë të pa pritur.