Pini sa më shumë ujë kur keni kokëdhimbje

Pini sa më shumë ujë kur keni kokëdhimbje

Lifestyle nëntor 17, 2019 - 19:05
Lexoni detajet!

Uji i pijshëm mund të ndihmojë në parandalimin dhe trajtimin e dhimbjeve të kokës

Dehidratimi mund të shkaktojë dhimbje koke dhe migrene në disa,

Disa studime kanë treguar që uji mund të lehtësojë dhimbjet e kokës tek ata që janë të dehidratuar.

Sidoqoftë, kjo duket se varet nga lloji i dhimbjes së kokës.

Një studim i 18 personave zbuloi se uji nuk kishte asnjë efekt në shpeshtësinë e dhimbjeve të kokës, por reduktoi disi intensitetin dhe kohëzgjatjen.