Merr trajtimin e të famshëmve me shërbime të klasit botëror në Blue Kotor Bay

Merr trajtimin e të famshëmve me shërbime të klasit botëror në Blue Kotor Bay

Lifestyle May 26, 2022 - 13:43

Kotori në Mal të Zi mbetet një destinacion i preferuar, sidomos për moshat e reja dhe çiftet. Për këtë Eurokoha ka përgatitur një ofertë fantastike për pushime në një prej resorteve më të mira në Kotor.

“Blue Kotor Bay Premium Resort” është një hotel vetëm për të rritur dhe përbëhet nga dhoma dhe suita të pajisura me pajisje moderne dhe të dekoruara në mënyrë elegante me tone të ndritshme. Ajo përmban një qendër spa dhe Wellness, kafe dhe lounge bar dhe një zonë plazhi privat.

Dhomat elegante dhe suita vijnë me një ballkon dhe pamje panoramike në Gjirin e Kotorrit.

Mysafirët mund të shijojnë plazhin privat me shezlone dhe çadra dielli.

Në dispozicion të mysafirëve është një restorant i brendshëm Blue, restorant plazhi Lighthouse dhe piano lounge & bar kafe me një përzgjedhje të pjatave më të mira dhe pijeve freskuese.

Çiftet e pëlqejnë veçanërisht vendndodhjen, ata e vlerësuan atë me 9.2 për një udhëtim me dy persona.

Merr trajtimin e të famshëmve me shërbime të klasit botëror në Blue Kotor Bay

Kotori në Mal të Zi mbetet një destinacion i preferuar, sidomos për moshat e reja dhe çiftet.

Për këtë Eurokoha ka përgatitur një ofertë fantastike për pushime në një prej resorteve më të mira në Kotor.

“Blue Kotor Bay Premium Resort” është një hotel vetëm për të rritur dhe përbëhet nga dhoma dhe suita të pajisura me pajisje moderne dhe të dekoruara në mënyrë elegante me tone të ndritshme. Ajo përmban një qendër spa dhe Wellness, kafe dhe lounge bar dhe një zonë plazhi privat.

Dhomat elegante dhe suita vijnë me një ballkon dhe pamje panoramike në Gjirin e Kotorrit.

Mysafirët mund të shijojnë plazhin privat me shezlone dhe çadra dielli.

Në dispozicion të mysafirëve është një restorant i brendshëm Blue, restorant plazhi Lighthouse dhe piano lounge & bar kafe me një përzgjedhje të pjatave më të mira dhe pijeve freskuese.

Çiftet e pëlqejnë veçanërisht vendndodhjen, ata e vlerësuan atë me 9.2 për një udhëtim me dy persona.

Ofertën e plotë nga Eurokoha për pushime në këtë resort mund ta gjeni më poshtë dhe të rezervoni pushimet tuaja.