Disa gjëra që mund t’i zbuloni për shëndetin tuaj në bazë të gjuhës

Disa gjëra që mund t’i zbuloni për shëndetin tuaj në bazë të gjuhës

Shëndetësi nëntor 10, 2019 - 18:48
Ja si

Duke e shikuar gjuhën tuaj ju edhe mund t’i kuptoni disa gjëra për shëndetin tuaj.

Bazuar në formën e gjuhës ju mund ta kuptni nëse keni dehidrim, probleme metabolike, tiroide, infeksion, apo mungesë të vitaminave, transmeton Indeksonline.

Një gjuhë e hollë mund të nënkuptojë dehidrim dhe probleme metabolike.

Një gjuhë e fryrë mund të tregojë probleme tiroide ose infeksion.

Një gjuhë e trashë mund të tregojë se ju mungon vitamina B12.

Probleme në rajonin e kraharorit. 

Kjo mund të tregojë shpërthime hormonale dhe mungesë të vitaminës B2. Ndonjëherë mund të shkaktojë djegie dhe dhimbje.