Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
24-vjeçarja Elmedina Totaj nga Hasi i Prizrenit ka nevojë urgjente për ndihmë

24-vjeçarja Elmedina Totaj nga Hasi i Prizrenit ka nevojë urgjente për ndihmë

Shëndetësi January 19, 2020 - 13:14

Elmedina Totaj, nga fshati Gjonaj i Prizrenit, 24 vjeçarja ka nevojë për ndihmën tuaj sepse ajo duhet ti nënshtrohet një trajtimi me STEM CELL ose QELIZA RIGJENERUESE me 4 aplikime, shifra e këtyre aplikimeve arrin 49.300 euro.

"Është mundësia e saj e vetme që ajo të ec paq kaq shumë viteve dhe ju jeni shpresa e saj e vetme për t’i ndihmuar.Ajo kërkon nga njerëzit vullnet mirë që t’i ndihmojnë me mundësit e tyre që kanë.Këto vite ishin shumë të rënda për të, por ajo nuk ndaloi asnjëherë lutjet ndaj zotit dhe asnjëherë nuk  iu dorëzua sprovës së Allahut", thuhet në thirrjen për ndihmë të 24-vjeçares.

Trajtimi i saj mund të bëhet vetëm në Turqi, shuma e kërkuar për Elmedinen ka shifrën e 49.300 eurove. 

Mbajtësi I llogarisë (Babi) – Isuf Totaj

IBAN: XK05

SWIFT CODE: RBKOXKPR

Numri I llogarisë: 1502050001709456

Image