Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Kërkohet urgjentisht ky grup i gjakut në QKUK

Kërkohet urgjentisht ky grup i gjakut në QKUK

Shëndetësi January 19, 2020 - 14:08

Një person në Prishtinë ka nevojë urgjente për gjak të grupit 0 Negativ.

Për ata të cilët e kanë këtë grup të gjakut dhe mund të ndihmojnë, mund të kontaktojnë në numrin e telefonit 045546018.

Ky është një nga grupet më të rralla të gjakut.

Image