Mënyra më e lehtë për të hequr papastërtitë e dushit

Mënyra më e lehtë për të hequr papastërtitë e dushit

Shëndetësi January 21, 2020 - 10:46

Një grua ndau me të tjerët një nga mënyrat më të lehta për të larguar papastërtitë e dushit në shtëpi.

Zakonisht pjesa e dushit është më e komplikuar nga myku dhe njollat, por ja mënyra më e lehtë që ju mund ta bëni të shkëlqej, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Një përdoruesi i Facebook-ut që kishte përdorur produktin tha: “E bleva në B&Q për ti hequr papastërtit dhe është i mrekullueshëm”.

Por përse ky sprej duket që bënë magji?

Ky produkt bënë këto ndryshime: “HG kundër mykut në mënyrë efikase heq njollat njgyrë kafe të shkatuara nga myku,këpurdhat dhe algat. Fatkeqësisht këto njolla të zeza apo ngjyrë kafe gjinden në mes të pjesës ku silikoni është i kapur me pjesën e pllakave.

Ky sprej mund të mbuloj një sipërfaqe prej 3 deri në 5 cm. Përsëriteni këtë në zonat ky gjinden këto papastërti rreth 30 minuta. Lejoni që produkti të bëjë efektin e tij për 30 minuta dhe më pas hiqeni me ujë.