Çfarë do të thotë kur vazhdimisht ëndërroni të njëjtin person?

Çfarë do të thotë kur vazhdimisht ëndërroni të njëjtin person?

Shëndetësi June 22, 2022 - 22:57

Interpretimi i ëndrrave është ende aktual sot, siç ishte dy mijë vjet më parë, dhe tërheq shumë vëmendje

Kjo është krejtësisht normale, sepse kufijtë e nënndërgjegjes sonë nuk janë eksploruar ende, dhe interpretimet e ndryshme të ëndrrave sjellin mister shtesë.

Ëndrrat janë një fenomen magjepsës. Ato mund të jenë të plotësuara me njerëz, vende dhe rrethana që ne i njohim ose mund të jenë një kombinim interesant i gjërave që nuk i njohim, transmeton Telegrafi.

Dr. Carder Stout, psikoterapist, shpesh inkurajon pacientët të shikojnë “brenda” për të arritur perspektivë për ëndrrat e tyre.

Ekziston një kuptim i përbashkët midis terapistëve në fushën time se ëndrrat janë kompensuese, që do të thotë se ato nuk janë arbitrare dhe të pakuptimta, por kanë një qëllim dhe kuptim të qartë, dhe ai qëllim është sjellja e materialit nga pavetëdija në vetëdije – thekson Stout.

Kjo mënyrë e perceptimit të ëndrrave ju lejon të kuptoni më mirë veten dhe ndihmon për të përcaktuar me saktësi ankthet, frikën, dyshimet, shpresat dhe dëshirat tuaja.

Nëse keni pyetur veten se çfarë do të thotë në të vërtetë kur jeni duke ëndërruar dikë, veçanërisht nëse ëndrrat përsëriten, ka disa shpjegime të mundshme. Ju mund të ëndërroni dikë sepse ka një konflikt të pazgjidhur në jetën tuaj personale ose profesionale.

Të ëndërrosh një koleg nuk do të thotë domosdoshmërisht se je i dashuruar me këtë person apo edhe se ka tension mes jush. Këto ëndrra mund të jenë një mënyrë për nënndërgjegjen tuaj për të reflektuar mbi disa shqetësime që po përjetoni aktualisht në vendin e punës.

A keni pasur një debat kohët e fundit me një mik apo një anëtar të familjes? Këta njerëz mund të jenë në ëndrrat tuaja si një tregues se sa nënndërgjegjeshëm ndiheni për këto situata. Mundohuni të flisni me personin që shfaqet vazhdimisht në ëndrrat tuaja dhe punoni së bashku për të gjetur një zgjidhje për çdo problem që keni.

Njerëzit në ëndrrat tuaja mund të shërbejnë si pasqyrim i personalitetit tuaj

Gjërat për të cilat ëndërrojmë nuk janë gjithmonë të thjeshta. Nëse vazhdoni të ëndërroni për të njëjtin person, kjo mund të mos jetë një reflektim i ndjenjave tuaja për të, por për veten tuaj. Njerëzit në ëndrra mund të jenë një përfaqësim i pavetëdijshëm i personalitetit tonë.