Engjëlli i “Victoria’s Secret”, shumë e nxehtë në Coachella

Engjëlli i “Victoria’s Secret”, shumë e nxehtë në Coachella

Showbiz prill 22, 2019 - 20:52
Lexoni më shumë detaje

Bukuroshja e Victoria Secret’s. Josephine Skriver ka treguar asetet e saj derisa është shfaqur para turmës në Coachella.

Ajo është njëra prej engjëjve më të famshme dhe më seksi të Victoria Secret’s.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image