Stresi relaksohet në Brezovicë

Stresi relaksohet në Brezovicë

Showbiz September 11, 2019 - 17:24
detajet

Pas shumë problemeve që ka pasur me policinë dhe ndarjen nga e fejuara, Stresi duket se tashmë po gjenë qetësinë e tij.

Ai para pakë ditësh ka njoftuar të  gjithë fansat, që tashmë është shpërngulur nga Tirana, kështu duke u bërë zyrtarisht banorë i Prishtinë. Rep këngëtari është duke e shfrytëzuar maksimalisht këtë përvojë të rë të jetës, kështu duke i vizituar edhe bukuritë e Brezovicës.

 

Image

Ai së bashku më shoqerinë, duket mjaftë i relaksuar dhe I lumtur me “jetën e re” qe ka zgjedhur ta vazhdoj në Kosovë.

Image