Nick Carter bëhet babai i një vajze

Nick Carter bëhet babai i një vajze

Showbiz tetor 09, 2019 - 18:37
Lexoni detajet

Këngëtari, Nick Carter është bërë babai i një vajze.

Ai dhe gruaja e tij Lauren, kanë një vajzë të cilës i vendosën emrin Saoirse Reign Carter.

Sipas People këngëtari është shumë i lumtur me këtë ndryshim në jetën e tij.