Labi: Disa njerëzve që ua kam zgjatur dorën, nuk vlejnë më shumë se qeni im

Labi: Disa njerëzve që ua kam zgjatur dorën, nuk vlejnë më shumë se qeni im

Showbiz dhjetor 06, 2019 - 16:29
Detajet

Këngëtari i njohur kosovar, Labinot Tahiri është zgjuar paksa nervoz sot. Labi ka thënë se disa njerëz nuk vlejnë as sa qeni i tij, Dobërmani.

Labi ka bërë edhe disa vlerësime psikologjike duke vlerësuar se qka quajmë interesgji dhe njerëz të ligë.

“Disa personave që ua kam zgjatur dorën me të mirat e ndjersës sime, nuk meritojnë respekt më shumë se sa Dobermani im!!

Njeriu kur fillon ta korigjojë vetën, në mes gabimeve të cilat i bên gjatë jetës së tij e kupton mirê që ka berë gabime edhe me vetën, për faktin duke e ditur mirë se ata njerëz nuk e kanë merituar DORËN time!
Thot një fjalë buka jote të vret!
Njerëzit që aktrojnë mirë për të përfituar nga dikush, ku ata se meritojnë, quhen INTERSGJI DHE NJERËZ TË LIG.
Ky shkrim nuk ka të bëjê me aktet HUMANITARE.
Në top formë” shkruan Labi.

Image