Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Një nuse si e Emal Fejzullahut, këto veshje të saj kanê vleren e mijëra eurove!

Një nuse si e Emal Fejzullahut, këto veshje të saj kanê vleren e mijëra eurove!

Showbiz December 10, 2019 - 23:04
Showbiz

Gruaja e Ermal Fejzullahut, Ariana, e cila njihet edhe për këshillat që jep për modën ka bërë disa foto sonte me veshje kombëtare Ajo është e njohur për stilin e saj të jetës që bën.

Jo vetëm me veshje moderne, por tanimë ajo ka bërë një thirrje interesante për vajzat kosovare. “Kur modernizimi kaplon botën, ne çdo ditë e më shumë e ruajmë traditën. E jona dhe gjithmonë me ne!”, ka shkruar ajo.

Ndryshe Ariana, sapo është bërë nënë e fëmijës së katër me Ermalin

Image
Image