Selena Gomez ia arriti qëllimit, mposhtë Justin Bieber

Selena Gomez ia arriti qëllimit, mposhtë Justin Bieber

Showbiz January 22, 2020 - 15:47

Albumi më i fundit i Selena Gomez ka arritur të jetë albumi më i shitur i javës në Amerikë.

Të dy ish- të dashurit, Selena Gomez e Justin Bieber në javët e para të vitit të ri kanë publikuar albumet e tyre të reja.

Kështu, lindi një garë mes fansave e madje edhe vetë artistëve, për atë se cili album do të dalë më i sukssshmi, shkruan Gazeta Express.

Të dytë i promovuan albumet shumë e madje shkuan deri në atë pikë ku i kanë lutur fansat të blejnë dhe të dëgjojnë albumin sa më shumë.

Kështu, Selena Gomez ia arriti qëllimi, ajo është në krye të tabelës.