Artisti shqiptar më i dëgjuari në Zelandë të Re

Artisti shqiptar më i dëgjuari në Zelandë të Re

Showbiz February 25, 2020 - 15:31

Dj. Regard është aktualisht ndër artistët më të dëgjuar në Zelandën e Re.

Dj shqiptar, Regard, tani është duke e shijuar suksesin e tij jashtë vendit.

Ai sapo e ka përfunduar turin e tij të parë në Britani të Madhe dhe tani Vesa Luma ka treguar se është ndër artistët më të dëgjuar në Zelandën e Re.

“Dj më i dëgjuar këtë muaj dhe është shqiptar. Krenare”, ka shkruar Vesa në postimin e bërë në rrjetet sociale.

Image