Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
A e keni ditur? Ky ishte emri i vërtetë Leze Qenës

A e keni ditur? Ky ishte emri i vërtetë Leze Qenës

Showbiz March 26, 2020 - 20:47

Ky ishte emri i vërtetë Leze Qenës.

E dashur për të gjithë dhe gjithmonë pozitive. Bëhet fjalë për aktoren e njohur shqiptare Leze Qena e cila dje ndërroi jetë.

Leze Qena njihej si aktore në dramat komike, por edhe në seriale të shumta.

Por a e dini emrin e vërtetë të aktores?

Ajo kishte lindur në Prizren më 1 mars 1935, me emrin Elizabeta Spaqi.

Gjithë jetën dhe veprimtarinë e saj, ajo e kishte zhvilluar në Prishtinë. Ajo ka qenë e martuar me aktorin e mirënjohur Xhevat Qena, i cili kishte ndërruar jetë shumë vite ma parë.