Infektuar: 56118
Shëruar: 49432
Vdekur: 1411
Të dielën në “Rave Travel” i ftuar është DJ The 8th Month

Të dielën në “Rave Travel” i ftuar është DJ The 8th Month

Showbiz August 13, 2020 - 15:42

Këtë të diele në ora 21:00 i ftuar në Rave Travel është Dj The 8th Month.

Ai është pasionant i muzikës dhe Dizajner dy gjëra kryesore që e përfaqësojnë DJ-in THE 8th MONTH.

Pasionin që ka për muzikën ka bërë që ky Dj të luaj zhanrin e tij të preferuar Deep Melodik House me finesa Ambientale, Spirtuale dhe Afro Vibe.

I zhytur thellë mbas Artit Underground, The 8th Month çdo herë na përjeton një udhëtim spiritual me DJ Set-at e tij.

Image