Vdes në moshën 46-vjeçare balerina e njohur, Hueyda El Sayed

Vdes në moshën 46-vjeçare balerina e njohur, Hueyda El Sayed

Showbiz November 23, 2021 - 10:11

Ka vdekur në moshën 46-vjeçare balerina e njohur, Hueyda El Sayed.

Balerina, pas një sëmundje të rëndë, ndërroi jetë sot në mëngjes (e martë) në një spital në Luksemburg.

Hueyda El Sayed ka lindur në Tiranë, ndërsa prejardhja e saj ka qenë nga Sudani.

Përveçse ishte balerinë, 46-vjeçarja njihej si këngëtare e piktore.

Po kush ishte Hueyda El Sayed:

Hueyda El Sayed është këngëtare e njohur. Ajo ka lindur në Tiranë, ndërsa prejardhja e saj është nga Sudani . El Sayed ishte zotëruese e mirë e katër gjuhëve si anglisht, frëngjisht, italisht dhe shqip. Ajo u diplomua për Drejtësi në Universitetin e Tiranës. Më pas, ajo pati sukses të shkëlqyeshëm në marrjen e një Diplomë Master në Bashkëpunim Ndërkombëtar, të Drejta të Njeriut dhe Politikave Evropiane në Universitetin rome “Tre” në Itali. Gjatë karrierës së saj profesionale ka pasur privilegjin për të punuar në fusha e disiplina të ndryshme, si televizion, balet, këngë dhe pikturë. Ne kemi përmbledhur shkurtimisht disa nga momentet më të rëndësishme të karrierës së 46-vjeçares, duke nisur nga shfaqja e parë televizive në emisionin “Dymbëdhjetë Vallëzime pa një të Shtunë”

Ajo ka qenë një prezantues lajmeve në Ora News dhe u pjesëmarrëse në televizionet e tjera si:

– Një këngë për ty – Televizioni Top Channel;

– 7 nga shënimet e mia dhe Kioska – Radio Televizioni Ora News;

– Në restorant (një reality show) – Televizionit Arbëria.

Në vitin 2000 ajo botoi romanin e saj të parë “Ngjyra e lëkurës sime”, ndërsa në vitin 2006 doli libri i dytë, një roman. Ajo ka punuar si modele dhe ka vepruar në një numër të reklamave televizive në Francë, Kamerun, Belgjika, dhe Portugali. /Zëri