Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
Shpallje, 02.06.2020

Shpallje, 02.06.2020

Shpallje June 02, 2020 - 14:07
Shpallje

Lëshoj banesën me qira, 80 m², në “Ulpianë”.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Tel. 045/890-935

************

Shpend Zeqiri shpall të humbura diplomën dhe dëftesat e vitit I, II, III, IV të SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.

Mendim Luma shpall të humbur letërnjoftimin e Republikës së Kosovës me numër 1002031732.

Miradije Dumani shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “19 Nëntori”, Prishtinë.

Hysnije Grajçevci shpall të pavlefshme diplomën e SHME “Velko Vllahoviç”, Prishtinë.

Elsa Pacolli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHMLP “Shtjefën Gjeçovi, Prishtinë.

Hatixhe Hoti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI, SHMT “28 Nëntori”, Prishtinë.

Të rekomanduara