Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
Shpallje, 04.06.2020

Shpallje, 04.06.2020

Shpallje June 04, 2020 - 14:04
Shpallje

Lëshoj banesën me qira, 80 m², në “Ulpianë”.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Tel. 045/890-935

***********

Edmira Orana shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHM “Faik Konica”, Ferizaj.

“Sinani ING” shpall të pavlefshme certifikatën e TVSH-së me nr. 330323212, Prishtinë.

Azemine Haxhiu shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Ismail Dumoshi”, Obiliq.

Luljetë Rashica shpall të pavlefshme dëftesën e klasës IX, SHFMU “Zenel Salihu”, Bardh i Madh.

Nazmi Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

“Rajan” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810041781, Prishtinë.

Nuhi Asllani shpall të pavlefshme diplomën e SHME “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Fatbardh Morina shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, SHMT “28 Nëntori”, Prishtinë.

Burim Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, SHMLP “Ismail Dumoshi”, Obiliq.

Lavdije Meha shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore “Fazli Greiçevci”, Shipol – Mitrovicë.

“Edri” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70400022, Prishtinë.

“Almur” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70849569, Prishtinë.

Faruk Murati shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Feride Zogaj shpall të pavlefshme dëftesën e vitit lll SHM "Gjon Buzuku", Prizren.

Shqipe Shalaku shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Hivzi Sylejmani”, Fushë Kosovë.

"Triumf - 1" ShPK shpall të pavlefshme certifikatën deklaruese TVSH me nr. 330403072

Të rekomanduara