Kampionët e parë kosovarë në Badminton

Kampionët e parë kosovarë në Badminton

Sport dhjetor 08, 2018 - 23:14
Lexo detajet!

Në një atmosferë dinamike garuese, sot në Bardhosh u zhvillua Kampionati i Parë Individual i Kosovës në Badminton.

Ishin 75 vajza dhe djem ato dhe ata që i shënuan emrat e tyre në etapën e parë kosovare të këtij sporti olimpik, njofton Klan Kosova.

Në ceremoninë e hapjes, Kryetari i Federatës së Badmintonit, Jeton Nebiu, u shpreh i lumtur me mundësinë që edhe Kosova të bëhet pjesë e këtij sporti dhe u uroi të rinjve tanë që me dinjitet ta përfaqësojnë vendin në arenën ndërkombëtare në të ardhmen.

Pas kampionatit individual do të vazhdojë intensifikimi i punës për themelimin e klubeve të reja në Kosovë.

REZULTATET

KATEGORIA E VAJZAVE

U-11

1. Amanda Muçkurtaj – KB “Dardania”

2. Valencia Dedaj – KB “Dardania”

3. Romeja Rraci – KB “Dardania”

U-13

1. Laurinda Morina – KB “Arbëria”

2. Sumea Morina – KB “Arbëria”

3. Arianita Morina – KB “Arbëria”

U-15

1. Olsa Zymberi – KB “Don Bosko”

2. Anita Veseli – KB “Don Bosko”

3. Diona Miftari – KB “Ulpiana”

U-17

1. Elmedina Qerimi – KB “Don Bosko”

2. Rinesa Sylejmani – KB “Ulpiana”

3. Mirela Xhaferi – KB “Spin”

KATEGORIA E DJEMVE

U – 13

1. Gren Ramadani KB “Don Bosko”

2. Fion Kastrati – KB “Don Bosko

3. Lorik Morina – KB “Arbëria”

U- 15

1. Median Demaku – KB “Ulpiana”

2. Blend Fejza – KB “Ulpiana”

3. Andi Musmurati – KB “Don Bosko”

U – 17

1. Bleron Kosumi – KB “Ulpiana”

2. Art Sylaj – KB “Don Bosko”

3. Dren Gara – KB “Ulpiana”

Image 
Image 
Image 
Image 
Image 
Image