Ish-futbollisti i njohur e ka një shqetësim të madh

Ish-futbollisti i njohur e ka një shqetësim të madh

Sport maj 25, 2019 - 22:02
Lexoni detajet

Njëri prej sportistëve me një respekt të veçantë në qytetin e Mitrovicës, njëri ndër futbollistët më të mirë në Kosovë, Emin Baliqi, ka shprehur shqetësimin e tij për gjendjen aktuale të sportit në Mitrovicë, shkruan mitrosport, përcjell zeri.info.

Ai ka kërkuar bashkimin e të gjithëve që kjo situat të tejkalohet. Këtë shqetësim dhe një herit kërkes të tij, Baliqi e ka bërë përmesë rrjetit social Facebook, teksa ka shkruar.

“Është i domosdoshëm bashkimi i kokave eminente të lamive të ndryshme sportive së bashku me KK Mitrovicës për daljen nga kriza, përndryshe vikendi na mbetet vetëm për peshkim", ka shkruar Baliqi. /Zëri/