Cakaj me mesazh për Kosovën dhe Shqipërinë: Jemi drejt ëndrrës evropian

Cakaj me mesazh për Kosovën dhe Shqipërinë: Jemi drejt ëndrrës evropian

Sport nëntor 17, 2019 - 19:33
Lexoni detajet!

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, përmes faqes së tij zyrtare Facebook ka dhënë një mesazh të fuqishëm për kombin shqiptar.

Duke treguar mbështetet kombëtaren e Kosovës që po ndeshet me Anglinë dhe atë të Shqipërisë me Francën, ai ka shkruar:

“Sot në mbështetje të pakursyer për Republikën e Kosovës dhe Shqipërisë jo vetëm për të dhënë mesazhin se jemi NJË por edhe për të vazhduar tutje në ëndrrën evropiane”, ka shkruar Cakaj.