Infektuar: 15142
Shëruar: 12674
Vdekur: 615
Të gjithë kapin kokën kur e shohin atë: Njihuni me boshnjaken seksi që punon në barnatore dhe e pëlqen futbollin

Të gjithë kapin kokën kur e shohin atë: Njihuni me boshnjaken seksi që punon në barnatore dhe e pëlqen futbollin

Sport March 24, 2020 - 10:55

Leyla punon si një farmaciste, dhe tashmë ajo është larguar nga Ballkani, por shumë e komentojnë bukurinë e saj.

Rreth 40 mijë njerëz e ndjekin atë në rrjetet sociale dhe lansojnë komente pozitive për dukjen e saj, shkruan Zëri.info.

Sipas fotografive në rrjetet sociale, shihet qartë se kjo femër boshnjake e ndjek sportin.

Madje, ajo shumë shpesh ndodhet në tribuna.

Për më shumë, disa nga fotografitë e saj më tërheqëse në rrjetet sociale./Zëri.info

Image

Image

Image

Image

Image