Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Qesharake: Kur një çift janë në kulmin e lumturisë, vjen vjehrra e prishë gjithçka

Qesharake: Kur një çift janë në kulmin e lumturisë, vjen vjehrra e prishë gjithçka

Video May 23, 2018 - 09:51

Thuajse çdo herë është çështje diskutimi e ka edhe mendime se asnjëherë nuk ka dashuri në mes nuses dhe vjehrrës, e për këtë ende nuk ka ndonjë dëshmi se edhe mund të ketë.

Thënë kjo në humor, pasi që ka shumë raste kur nusja dhe vjehrra kanë raporte të mira dhe kalojnë për mrekulli, shkruan "Zëri.Info".

Në rastin në video ndodh e papritura dhe tregohen reagimet e çiftit në momentin kur në shtëpi hyn nëna e djalit (vjehrra)./ZËRI

Shikojeni videon më poshtë: