Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
Këto bebe do t’ua ndreqin ditën (VIDEO)

Këto bebe do t’ua ndreqin ditën (VIDEO)

Video May 24, 2018 - 10:01
Fillojeni ditën me këtë video të ëmbël dhe plotë jetë

Fëmijët padyshim se janë qenia më e mirë, më e çiltër e më e bukur në botë, shkruan “Zeri.info”.

Por të fillosh ditën me një video të tillë është edhe më mirë.

Fëmijët bëhen edhe më të ëmbël kur fillojnë të flasin e të ecin nga pak, përcjell “Zeri.info”.

Nëse dëshironi që të filloni ditën mbarë, shikojeni fillimisht këtë video. /ZËRI/