Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
Duke dëgjuar muzikë, kjo nuse harron ta ndezë fshesën elektrike

Duke dëgjuar muzikë, kjo nuse harron ta ndezë fshesën elektrike

Video May 29, 2018 - 18:00
Video që nuk duhet humbur

Për dallim nga dekada e kaluar, tani me avancimin e teknologjisë shumë njerëz janë të varur nga kjo, shkruan "Zëri.info".

Në këtë video mund të shihni një shembull të një gruaje në kohën moderne e cila kryen punët e shtëpisë në të njëjtën kohë që dëgjon muzikë.

Ajo siç mund ta shihni në video, ajo nuk e ka mendjen tek puna që është duke kryer, por te muzika pasi që nuk e ka ndezur fshesën elektrike.

Mirëpo, është bashkëshorti i saj i cili e vëren një gjë të tillë dhe i del në "ndihmë". /Zëri/