Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
Heroi i ditës: I del përpara motorit për ta shpëtuar vajzën e vogël

Heroi i ditës: I del përpara motorit për ta shpëtuar vajzën e vogël

Video May 31, 2018 - 14:18
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Një kinez ka bërë një veprim të rrezikshëm, por tejet njerëzor. Ai i ka dalur përpara një motoçiklete e cila e kishte humbur drejtimin dhe po shkonte drejt një vajze të vogël.

Në atë moment, kinezi është hedhur para motoçikletës duke e penguar për të shpëtuar vajzën pa lëndime.

Vetë kinezi ka pësuan lëndime të lehta, por që ka shpëtuar jetën e vajzës.